Bona tarda,
us deixo la recepta de les postres que vaig fer ahir. Molt bones, molt fàcils, vaja com sempre...
Ingredients per les tulipes (en surten unes 6):
- 50 g de sucre llustre
- 50 g de farina de blat
- 50 g de mantega pomada
- 2 clares d'ou de gallina
Elaboració:
- Barregeu la mantega amb el sucre fins que quedi com una crema lleugera.
- Afegiu-hi les clares (sense batre-les) i la farina tamisada.
- Preescalfeu el forna 180ºC.
- Sobre un paper de forn, poseu una cullerada sopera d'aquesta massa i escampeu-la en forma rodona (més o menys ha de tenir uns 15 cm de diàmetre). No us preocupeu si us queden molt primes, al coure's s'inflen.
- Coure-les durant 8-10 minuts fins que estiguin torradetes.
6. Tot just treure-les del forn, separeu les tulipes del paper amb una espàtula i poseu-les de seguida en un motlle de la forma que vulgueu que tinguin. És molt important no deixar que es refredin perquè si no es trencaran.
7. Deixar-les refredar en el motlle.
Ara ja estan a punt per servir. Ahir les vaig fer amb fruita tallada a dauets i amb una crema molt lleugera per sobre però també queden molt bones amb gelat. Bon profit!!!
Boníssima la tulipa!
ResponElimina