dimecres, 11 de maig de 2011

Sopa / Crema de xampinyons (ultra-ràpida)

Hola,
aquesta recepta la faig els vespres d'hivern quan arribo tard a casa i no tinc temps de fer res més elaborat. Amb una truita a la francesa i una peça de fruita per postres, ja tinc el sopar a punt.

Ingredients (4 persones):

  • Sopa de ceba de sobre (hehehe, no és massa sana però és molt ràpida...)
  • Xampinyons frescos (300 g)
Elaboració:
  1. Prepareu la sopa segons les indicacions del sobre.
  2. Quan faltin 5 minuts per què s'acabi de coure, afegir-hi els xampinyons tallats ben petits.
  3. Ja es pot servir així. Si es vol triturar i passar pel colador xinès queda més fina però també porta més feina.
  4. També s'hi pot tirar per sobre formatge parmesà ratllat i una mica de pebre negre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada