una altra recepta de peix ben saborosa i saludable.
Ingredients (4 persones):
- 4 rodanxes de tonyina ben maques i fresques (sense pell ni espines)
- salsa de soja (estil japonès)
- vinagre agredolç de cabernet sauvignon (vaja, Forvm, parlant clar!)
- 1 enciam "lollo rosa" (també queda molt bé amb el "fulla de roure")
- tomàquets cherry
- ceba fregida (la podeu comprar ja cuita, com la que venen als grans magatzems de mobles suecs...)
- 2 pastanagues
Elaboració:
- Poseu a marinar la tonyina amb la salsa de soja i el vinagre (2 parts de salsa de soja per una de vinagre) durant 30 minuts.
- Renteu bé totes les hortalisses. Talleu l'enciam, ratlleu la pastanaga i talleu per la meitat els tomàquets cherry.
- Prepareu l'amanida amb els anteriors ingredients disposats amb gràcia. Tireu-hi per sobre una mica de ceba fregideta i amaniu-ho tot amb oli, sal i vinagre.
- Feu la tonyina a la planxa (al punt de cocció que vulgueu) però mireu de no coure-la massa per que no quedi massa seca.
- Amaniu la tonyina amb una mica d'oli d'oliva verge extra (del bo, eh?) i ja està a punt per menjar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada