dijous, 26 de maig del 2011

Crema de llimona

Bona tarda,
amb el permís del Pau, aquí teniu una recepta fàcil, fàcil, fàcil per fer per postres. Si la decoreu amb gràcia, a més de bona, quedarà vistosa. Al Pau sempre li queda molt bé i sempre triomfa quan la fa.
Ingredients:

  • 4 llimones grans
  • 4 iogurts naturals
  • 300 g de llet condensada
Elaboració:
  1. Rentar molt bé les llimones. Jo les poso sota l'aixeta i amb un raspatllet les rento a consciència. 
  2. Tallar-ne unes rodanxes que serviran per decorar. Amb un pelador de patates, pelar les llimones i després tallar la pell en juliana molt fina. S'ha de tenir cura de no agafar la part blanca de dins la llimona quan la peleu.
  3. Esprémer bé les llimones i barrejar el suc amb la llet condensada i els iogurts.
  4. Batreu-ho bé durant un parell de minuts amb la batedora fins que quedi una crema espessa.
  5. Serviu-ho en unes copes o bols bufons i deixeu-ho reposar una hora a la nevera.
  6. Decorar les copes amb les rodanxes de llimona i la pell a juliana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada