dimecres, 18 de maig del 2011

Salsa Pesto per acompanyar la pasta

Bona nit,

penjo aquesta recepta abans que se m'oblidi (va per vosaltres, futures veterinàries !!!).
Aquesta salsa és súper fàcil, súper ràpida, súper natural i súper bona.
Ingredients:

  • 100 g de fulles d'alfàbrega fresca ( a mi m'agrada més la de fulla petita, però això, com tot, va a gustos).
  • 2 cullerades soperes de pinyons
  • 50 g de formatge parmesà
  • 1 gra d'all (no massa gran)
  • 250 ml d'oli d'oliva (així queda espesseta, si us agrada més clara, poseu-hi més oli XD !)
  • sal al gust
Elaboració:
  1. Torrar els pinyons en una paella amb una mica d'oli.
  2. Al got de la batedora, posar-hi tots els ingredients excepte l'oli i triturar-ho bé. Després afegir-hi l'oli poc a poc i anar batent de tant en tant.
  3. Difícil, eh? Jo la poso en un pot de vidre i la deixo a la nevera. Es conserva bé durant quinze dies sempre i quan estigui ben tapada. Perquè no es ressequi, a mida que es vagi buidant el pot, tireu un rajolí d'oli per sobre la salsa de tal manera que formi una capa.
Apa, ara només queda triar el tipus de pasta i ja està!!!

1 comentari:

  1. Moltes gràcies per la salsa ELi!!! :) Mola molt el blog, ja mirarem tot el que podem anar tastant....ja et passaré la de pasta de fruits secs amb mel! Muasss!!

    ResponElimina