aquest va ser el primer plat d'ahir per sopar. Més ràpid impossible...
Ingredients (3 persones):
- 600g d'espinacs congelats
- 350 ml de llet
- 25 g de Maizena (2 cullerades soperes plenes)
- 100 ml d'aigua
- 100 g formatges ratllats (d'aquelles bosses que ja tenen 4 tipus de formatge ratllat barrejats)
Elaboració:
- Posar els espinacs congelats en un plat fondo i tapar-los amb paper de film. Coure al microones a màxima potència durant 9 minuts. Després, escórrer-los bé.
- Mentrestant, posar a bullir la llet. Quan arrenqui el bull, posar-hi els formatges i deixar que es fonguin. Quan torni a bullir afegir-hi la Maizena dissolta en l'aigua i deixar que s'espesseixi uns minuts.
- Abocar els espinacs a la crema de formatges i ja està a punt.
Per descomptat que queda molt millor si els espinacs són frescos i es bullen en comptes de congelats i al microones, però si no hi ha temps... Si voleu, també es pot gratinar una mica al grill del microones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada