dimecres, 18 de maig de 2011

Espinacs a la crema de formatge (ultra ràpids!!!)

Hola,

aquest va ser el primer plat d'ahir per sopar. Més ràpid impossible...

Ingredients (3 persones):
  • 600g d'espinacs congelats
  • 350 ml de llet
  • 25 g de Maizena (2 cullerades soperes plenes)
  • 100 ml d'aigua
  • 100 g formatges ratllats (d'aquelles bosses que ja tenen 4 tipus de formatge ratllat barrejats)
Elaboració:
  1. Posar els espinacs congelats en un plat fondo i tapar-los amb paper de film. Coure al microones a màxima potència durant 9 minuts. Després, escórrer-los bé.

  1. Mentrestant, posar a bullir la llet. Quan arrenqui el bull, posar-hi els formatges i deixar que es fonguin. Quan torni a bullir afegir-hi la Maizena dissolta en l'aigua i deixar que s'espesseixi uns minuts.
  2. Abocar els espinacs a la crema de formatges i ja està a punt.


Per descomptat que queda molt millor si els espinacs són frescos i es bullen en comptes de congelats i al microones, però si no hi ha temps... Si voleu, també es pot gratinar una mica al grill del microones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada