Ingredients (normalment en surten per servir d'aperitiu a 6-8 persones):
- 1 ou de gallina
- 200 g formatge Cheddar (en un sol tros)
- 1 cullerada de farina de blat
- 70 g de sèsam
- 200 ml d'oli de girasol (per fregir va més bé perquè no té tant de gust com el d'oliva)
- 1 cullerada de ciboulet picat
Elaboració:
- Ratllar el formatge i barrejar-lo en un bol amb la farina, el ciboulet i una culleradeta de postre de sèsam.
- Formar boletes (no gaire grans, aproximadament de la mida d'una cirera) i arrebossar-les amb el sèsam que hagi sobrat.
- Fregir-les amb l'oli ben calent durant 1 minut o fins que estiguin dauradetes.
- Posar-les sobre paper absorbent per treure'n l'excés d'oli. S'ha de vigilar a l'hora de menjar-les perquè el formatge s'ha fos i pot cremar.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada