dimecres, 11 de maig de 2011

Boletes de formatge i sèsam

Hola, aquí teniu un clàssic que sempre faig pels aperitius de Nadal. Fàcil, ràpid i molt bo.

Ingredients (normalment en surten per servir d'aperitiu a 6-8 persones):

  • 1 ou de gallina
  • 200 g formatge Cheddar (en un sol tros)
  • 1 cullerada de farina de blat
  • 70 g de sèsam
  • 200 ml d'oli de girasol (per fregir va més bé perquè no té tant de gust com el d'oliva)
  • 1 cullerada de ciboulet picat
Elaboració:
  1. Ratllar el formatge i barrejar-lo en un bol amb la farina, el ciboulet i una culleradeta de postre de sèsam.
  2. Formar boletes (no gaire grans, aproximadament de la mida d'una cirera) i arrebossar-les amb el sèsam que hagi sobrat.
  3. Fregir-les amb l'oli ben calent durant 1 minut o fins que estiguin dauradetes.
  4. Posar-les sobre paper absorbent per treure'n l'excés d'oli. S'ha de vigilar a l'hora de menjar-les perquè el formatge s'ha fos i pot cremar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada