Bon vespre,
aquí teniu la coca de verdures que tindrem per sopar. En principi, volia fer una coca enramada de ceba normal i corrent, però després he decidit que la faria amb farina integral. Més tard, he recordat que tenia un tros de col a la nevera, un porro i uns xampinyons i he pensat que els afegiria a la ceba. Ha sortit molt bona i molt gustosa.
Ingredients:
- 300 g de farina de blat integral
- 125 ml d'aigua calenta (40ºC)
- 1 sobret de llevat sec
- 1culleradeta de cafè de sal
- 2 cullerades d'oli
- 2 cebes de figueres mitjanes
- 1 porro
- 1/5 part de col
- 100 g de xampinyons laminats
Elaboració:
- Prepareu la massa barrejant la farina, el llevat dissolt en l'aigua calenta, la sal i l'oli. Quan quedi una massa compacta, tapeu-la amb un drap net i deixeu-la en un lloc càlid fins que dobli el volum.
- Sofregiu les verdures tallades petites (excepte els xampinyons) fins que quedin toves.
- Afegiu-hi els xampinyons i coeu-los durant 1 minut.
- Esteneu la massa en una safata de forn forrada amb paper sulfuritzat fins que quedi del gruix d'una massa de pizza.
- Coeu-la al forn preescalfat durant 5 minuts.
- Treieu la safata del forn i afegiu-hi les verdures cuites.
- Poseu-ho tot junt al forn i deixeu-ho coure durant 15 minuts més.
Aquest és el resultat!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada