Bona nit,
aquesta és una recepta molt ràpida i molt saborosa.
Ingredients (per unes 3-4 racions):
- 250 g de cous-cous
- 300 ml d'aigua
- sal
- 2 cullerades d'oli
- 1 cullerada sopera de curri
- 2 cullerades soperes de formatge d'untar (d'aquell q té nom de ciutat nord-americana)
- 100 ml de llet
- 200 g de xampinyons
- julivert
Elaboració:
- Prepareu el cous-cous segons instruccions del fabricant (en el meu cas era 250 g de cous-cous per 300 ml d'aigua, sal i una cullerada d'oli).
- Talleu els xampinyons a làmines i sofregiu-los una mica amb 1 cullerada d'oli. Afegiu-hi el formatge, la llet i el curri i deixeu que bulli 2 minuts. Rectifiqueu de sal.
- Poseu en una plàtera el cous-cous cuit i tireu-hi per sobre els xampinyons amb la salsa. Decoreu-ho amb fulletes de julivert.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada