dimecres, 1 de juny de 2011

Cous-cous amb xampinyons i curri

Bona nit,
aquesta és una recepta molt ràpida i molt saborosa.
Ingredients (per unes 3-4 racions):

  • 250 g de cous-cous
  • 300 ml d'aigua
  • sal
  • 2 cullerades d'oli
  • 1 cullerada sopera de curri
  • 2 cullerades soperes de formatge d'untar (d'aquell q té nom de ciutat nord-americana)
  • 100 ml de llet
  • 200 g de xampinyons
  • julivert
Elaboració:
  1. Prepareu el cous-cous segons instruccions del fabricant (en el meu cas era 250 g de cous-cous per 300 ml d'aigua, sal i una cullerada d'oli).
  2. Talleu els xampinyons a làmines i sofregiu-los una mica amb 1 cullerada d'oli. Afegiu-hi el formatge, la llet i el curri i deixeu que bulli 2 minuts. Rectifiqueu de sal.
  3. Poseu en una plàtera el cous-cous cuit i tireu-hi per sobre els xampinyons amb la salsa. Decoreu-ho amb fulletes de julivert.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada