Bona tarda,
us deixo aquesta recepta. És molt fàcil de fer i és una manera poc vista de menjar pasta. Espero que us agradi!!!
Ingredients:
- 250 g de fusili de tres colors. Es pot fer perfectament amb els de color "normal" però així queda més vistós.
- 3 ous
- 200 ml de nata líquida
- 1 llauna petita d'anxoves en oli d'oliva
- 10-12 fulles (per descriure-ho d'alguna manera) de ciboulet
- pebre negre
- sal
- 2 alls laminats i lleugerament fregits
Elaboració:
- Bulliu la pasta "al dente".
- Poseu-la en un motlle antiadherent (si no és antiadherent, unteu-lo amb mantega).
- Barregeu en un bol els ous, la nata, el ciboulet, les anxoves i els alls. Salpebreu-ho.
- Aboqueu aquesta barreja al motlle on hi ha els fusili.
- Deixeu-ho coure al bany maria (al forn) durant 35 minuts.
- Desmotlleu-ho i serviu-ho acompanyat d'unes endívies i tomàquets cherry. Si voleu posar-hi alguna salsa, vosaltres mateixos. Jo m'he decidit per fer-ne una amb tomàquet triturat, ceba triturada, olives negres tallades petites, sal i oli d'oliva.
Aquí teniu el resultat:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada