dijous, 9 de juny de 2011

Pastís de fusili

Bona tarda,

us deixo aquesta recepta. És molt fàcil de fer i és una manera poc vista de menjar pasta. Espero que us agradi!!!

Ingredients:
  • 250 g de fusili de tres colors. Es pot fer perfectament amb els de color "normal" però així queda més vistós.
  • 3 ous
  • 200 ml de nata líquida
  • 1 llauna petita d'anxoves en oli d'oliva
  • 10-12 fulles (per descriure-ho d'alguna manera) de ciboulet
  • pebre negre
  • sal
  • 2 alls laminats i lleugerament fregits
Elaboració:
  1. Bulliu la pasta "al dente".
  2. Poseu-la en un motlle antiadherent (si no és antiadherent, unteu-lo amb mantega).
  3. Barregeu en un bol els ous, la nata, el ciboulet, les anxoves i els alls. Salpebreu-ho.
  4. Aboqueu aquesta barreja al motlle on hi ha els fusili.
  5. Deixeu-ho coure al bany maria (al forn) durant 35 minuts.
  6. Desmotlleu-ho i serviu-ho acompanyat d'unes endívies i tomàquets cherry. Si voleu posar-hi alguna salsa, vosaltres mateixos. Jo m'he decidit per fer-ne una amb tomàquet triturat, ceba triturada, olives negres tallades petites, sal i oli d'oliva.
Aquí teniu el resultat:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada