dimarts, 21 de juny de 2011

Milfulls de carbassó, gambetes i formatge

Bon vespre,
avui no estava massa inspirada per sopar i he recordat que tenia uns carbassons i unes fulles de pasta brick tombant per la nevera i m'ha vingut la inspiració de cop.

Ingredients:

  • 5 fulles de pasta brick
  • 2 carbassons
  • 200 g de gambetes passades per la planxa
  • 2 cebes sofregides
  • formatge edam
  • sal, pebre, oli d'oliva i orenga
Elaboració:
  1. Tireu un raig d'oli en la base del motlle que fareu servir i escampeu-lo bé. Jo he fet servir el mateix on faig les quiche.
  2. Poseu una fulla de pasta brick al fons del motlle.
  3. Talleu els carbassons a rodanxes i passeu-lo per la planxa (no el cogueu del tot).
  4. Poseu la meitat del carbassó sobre la pasta brick. Salpebreu-lo i poseu-hi una altra fulla de pasta per sobre. Després feu una capa amb el formatge, torneu a posar una capa de brick, feu una capa amb les gambetes i la ceba i tapeu-ho amb una altra capa de brick. Finalment,feu una capa amb l'altra meitat del carbassó i salpebreu-lo i tapeu amb una altra fulla de pasta. 
  5. Torneu a posar una mica de formatge per sobre la última capa i tireu-hi una culleradeta d'orenga.
  6. Coeu-ho al forn a 200ºC durant 15 minuts (o fins que la pasta estigui dauradeta).
Apa, ja està! Que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada