dijous, 8 de març del 2012

Rossellones amb cervesa

Si els belgues fan musclos amb cervesa, jo faig rossellones amb cervesa (els musclos no m'agraden)!

Ingredients (2-4 persones, depenent de si es vol com a tapa o com a plat d'un àpat):

  • 500 g de rossellones
  • 1 ceba de Figueres
  • 2 alls laminats
  • mitja llauna de cervesa (o uns 150 ml més o menys)
  • sal
  • pebre negre
  • pebre de caiena (2-3)
  • oli d'oliva
Elaboració:
  1. Poseu en remull en aigua salada les rossellones durant mitja horeta abans de cuinar-les. Així us assegurareu que treuen la possible sorra que puguin  tenir.
  2. En una cassola de terrissa, poseu-hi un parell de cullerades d'oli i els alls i el pebre de caiena. Deixeu que els alls es comencin a daurar i si no voleu que el plat sigui massa picant retireu els pebres de caiena.
  3. Afegiu-hi les cebes laminades ben fines i deixeu que es coguin fins que es tornin transparents i després afegiu-hi la cervesa.
  4. Remeneu-ho bé i tireu-hi les rossellones i el pebre negre.
  5. Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant uns 10 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada