dimarts, 13 de març de 2012

Hamburgueses de civada

Ingredients (2 persones):

  • 1 got de flocs de civada
  • 3/4 de got d'aigua
  • sal
  • espècies: pebre negre, comí, coriandre,... al vostre gust
  • ceba tendra
  • olives negres
  • pa ratllat
Elaboració:
  1. Barregeu la civada amb l'aigua una mitja hora abans de cuinar les hamburgueses.
  2. Mentrestant podeu anar picant la ceba i les olives ben petites.
  3. Barregeu la civada remullada amb la ceba i les olives. Afegiu-hi una mica de sal i les espècies que hagueu triat. Si veieu que la massa no és prou compacta com per fer-ne hamburgueses, podeu afegir-hi una miqueta de pa ratllat. 
  4. Doneu forma a les hamburgueses i escalfeu una paella amb una miqueta d'oli i coeu-les fins que estiguin dauradetes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada