divendres, 21 de desembre del 2012

Galetes de Nadal 2012

Aquí teniu les galetes d'aquest any. La recepta la podeu trobar clicant aquí. Les decoracions d'aquest any estan fetes amb fondant, glassa i sprinkles i purpurina comestible. Sota cada galeta podreu trobar una petita explicació amb la decoració de cadascuna.
També veureu que les fotos no estan massa aconseguides i no fan justícia a les galetes (modèstia a part!).. a veure si d'una vegada em llegeixo el manual d'instruccions de la càmara i del Photoshop i ho arreglo...

Floc de Neu.
La base és de fondant blanc pintat amb purpurina comestible i la decoració està feta amb glassa tenyida de vermell. Us recomano el colorant concentrat Sugarflair per aconseguir tons ben vius.

Bastó.
La base està feta alternant glassa vermella i blanca i a sobre hi ha sucre de color blanc i de color vermell per simular l'efecte de glaçat.

Ninot de neu.


Tota la decoració d'aquesta galeta està feta amb fondant: blanc  i pintat amb purpurinaper la base, blanc mat per les flors de la bufanda, negre pel barret, els ulls i els botons, groc pel nas, vermell per la bufanda i verd per la cinta del barret. Les peces de fondant estan enganxades entre si amb una mica d'aigua.

Cor.

D'aquesta n'hi ha dues versions. La primera està feta amb fondant de color vermell pintat amb purpurina comestible envoltat de glassa blanca. L'efecte "acolxat" està fet amb una rodeta marcadora per fondant i les boletes són perletes comestibles (dutes pel Pau amb moto des d'Holanda!).
La segona versió està feta amb fondant vermell decorat amb una rodeta marcadora per fondant i l'efecte glaçat està fet amb sucre blanc enganxat amb glassa blanca.

Estel fugaç.

 D'aquesta també n'hi ha dues versions però estan fetes amb els mateixos ingredients. La base és de fondant blanc pintat amb purpurina comestible i la decoració és de glassa vermella i perletes daurades.

Pare Noel.
Aquesta la trobo especialment graciosa! La base és fondant vermell i la decoració està feta amb fondant blanc pels botons i la part de baix (també marcat per simular l'efecte de la roba), negre pel cinturó i gris per la sivella.

Trineu.

La base és de fondant vermell i la decoració de glassa blanca i grisa.

Arbre de Nadal.
La base és de fondant verd i l'estrella de fondant groc. La decoració és de glassa vermella i perletes daurades.

Avet.
Aquí la base torna a ser de fondant blanc pintat amb purpurina comestible. L'avet està fet amb fondant verd i la decoració i el tronc estan fets amb glassa vermella i marró respectivament.

Estrella.

La base està feta amb fondant blanc pintat amb purpurina comestible, l'estrella es de fondant groc i la cua de l'estrella està feta amb glassa vermella decorada amb sucre vermell per simular l'efecte " fugaç".

Bota.
La base d'aquesta bota està feta amb fondant vermell i la decoració amb fondant blanc i nonpareils també blancs.

Regal.
I aquí tenim la que fa dotze!!! La base també està feta de fondant blanc pintat amb purpurina comestible i el llaç és de fondant vermell. Els topets estan fets amb confetti de sucre (que per cert em van portar l'Anna i l'Uri d'Holanda).

Doncs ja està, aquí les teniu. Espero que us hagin agradat!!! 
En total n'he fet unes 100 més o menys i, com cada any, la majoria aniran a parar a casa d'amics i família per felicitar-los les festes.


P.D: I la foto de grup, que ja me la deixava...


3 comentaris:

  1. Quines galetes més esplèndides! t'han quedat molt sules i de ben segur que deixaràs bocabadat a qualsevol.

    Una salutació

    ResponElimina
  2. Hola Bet!! Que xules aquestes galetes!!! Nosaltres aquest any tambe n'hem fet!! Et passo l'enllaç per si les vols veure!!!
    http://2.bp.blogspot.com/-O9l0cTeKWQg/UokDmkEJRpI/AAAAAAAAAgk/Rah3Xhp3Ji4/s1600/PicMonkey+Collage.jpg

    ResponElimina