divendres, 7 de desembre de 2012

Pa de Pita amb pebrots i tonyina (sopar ràpid!)

Aquí teniu la recepta d'un sopar express i saborós. Podeu acompanyar aquesta mena d'entrepà amb una amanida verda.

Ingredients (2 persones):

  • 2 pans de pita
  • oli
  • pebrots congelats a dauets (Mercadona, Sirena, etc) o si teniu més temps podeu fer-ho amb pebrots frescos i tallar-los vosaltres
  • mitja ceba tallada ben petita
  • 3 cullerades de formatge d'untar tipus Philadelphia
  • pebre negre
  • sal
  • 2 llaunes de tonyina petites ben escorregudes
Elaboració:
  1. Sofregiu els pebrots i la ceba durant uns 5 minutets amb una cullerada d'oli. Quan estiguin tous, afegiu-hi el formatge, apagueu el foc i remeneu-ho perquè quedi tot ben integrat. Rectifiqueu de sal i afegiu-hi pebre negre al gust.
  2. Mentrestant podeu escalfar els pans de pita segons us indiqui l'elaborador.
  3. Obriu els pans, poseu-hi un parell de cullerades de la barreja de pebrots i afegiu-hi per sobre la tonyina.
  4. Llestos!!! En 5 minuts, el sopar fet!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada