divendres, 7 de desembre del 2012

Pasta amb salsa de Roquefort i sèsam

Ingredients ( 4 persones):

  • 500 g de pasta seca. Aquesta recepta la vaig fer amb llacets.
  • 250 ml de nata líquida per cuinar
  • 50 g de formatge Roquefort
  • mitja ceba grossa picada
  • un ou batut
  • 3 cullerades soperes rases de llavors de sèsam torrades
  • oli 
  • sal 
  • pebre negre
  • orenga
  • formatge en pols per acompanyar
Elaboració:
  1. Bulliu la pasta seguint les instruccions de l'envàs.
  2. Mentre es cou la pasta podeu anar fent la salsa. Escalfeu un parell de cullerades d'oli d'oliva en una paella i sofregiu-hi la ceba fins que estigui transparent. Després, apugeu el foc durant un minut perquè es torri una mica.
  3. Abaixeu el foc al mínim i afegiu-hi la nata líquida i el formatge tallat a dauets. Remeneu i deixeu que el formatge es fongui i s'integri a la salsa.
  4. Afegiu-hi l'ou batut i no pareu de remenar fins que s'hagi barrejat tot bé. Si no ho feu així, l'ou quallarà  i us esgavellarà la salsa.
  5. Deixeu que es cogui un minut més, afegiu-hi el sèsam i treieu la paella del foc.
  6. Quan la pasta estigui al dente, escorreu-la bé i afegiu-hi la salsa. Serviu-ho de seguida acompanyat de formatge en pols. Podeu completar l'àpat amb una amanida de tomàquet i api.

2 comentaris:

  1. Hola Bet,

    He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 24000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.

    Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?

    Quedem a la teva disposició!
    Andreu
    Lestevesreceptes.cat

    ResponElimina
  2. Hola Andreu!
    Estaré encantada de formar part de lestevesreceptes.cat. De fet, hi acabo de fer un cop d'ull i és molt interessant.
    Ara mateix hi afegeixo el meu bloc.
    Moltes gràcies per visitar-me!
    Fins aviat!

    ResponElimina