divendres, 19 d’agost de 2011

Simulacre de gaspatxo

Hola,
ahir em venia de gust fer una cosa refrescant per sopar i vaig decidir fer un remix del típic gaspatxo. Aquí el teniu:


Ingredients:

  • 1kg de tomàquets ben madurs
  • 2 cogombres del Maresme
  • 2 cebes tendres petites (o 1 de gran)
  • 2 pastanagues
  • 2 pebrots verds italians o 1 de verd normal i corrent
  • 1 pebrot vermell madur
  • 1 manat de raves
  • 1 cullerada d'alfàbrega fresca picada
  • pebre negre, sal i vinagre al gust. El vinagre si pot ser agredolç i de Chardonnay, millor... hehehe! El resultat és més suau.
  • Oli d'oliva verge extra al gust.
Elaboració:
  1. Renteu molt bé totes les verdures.
  2. Peleu els cogombres i les pastanagues i treieu les fulles dels raves i talleu-ne les arrels.
  3. Treieu les llavors als pebrots.
  4. Talleu a trossets les verdures i passeu-les pel túrmix fins que quedi un puré.
  5. Passeu-lo pel colador xinès, afegiu-hi aigua si us ha quedat massa espès i afegiu-hi la sal, l'alfàbrega, el pebre, l'oli i el vinagre.
  6. Deixeu-ho reposar a la nevera un parell d'horetes.
La foto no és la millor, però prometo que intentaré millorar...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada