ahir em venia de gust fer una cosa refrescant per sopar i vaig decidir fer un remix del típic gaspatxo. Aquí el teniu:
Ingredients:
- 1kg de tomàquets ben madurs
- 2 cogombres del Maresme
- 2 cebes tendres petites (o 1 de gran)
- 2 pastanagues
- 2 pebrots verds italians o 1 de verd normal i corrent
- 1 pebrot vermell madur
- 1 manat de raves
- 1 cullerada d'alfàbrega fresca picada
- pebre negre, sal i vinagre al gust. El vinagre si pot ser agredolç i de Chardonnay, millor... hehehe! El resultat és més suau.
- Oli d'oliva verge extra al gust.
Elaboració:
- Renteu molt bé totes les verdures.
- Peleu els cogombres i les pastanagues i treieu les fulles dels raves i talleu-ne les arrels.
- Treieu les llavors als pebrots.
- Talleu a trossets les verdures i passeu-les pel túrmix fins que quedi un puré.
- Passeu-lo pel colador xinès, afegiu-hi aigua si us ha quedat massa espès i afegiu-hi la sal, l'alfàbrega, el pebre, l'oli i el vinagre.
- Deixeu-ho reposar a la nevera un parell d'horetes.
La foto no és la millor, però prometo que intentaré millorar...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada