dilluns, 8 d’agost de 2011

Mandonguilles de tonyina

Aquestes mandonguilles són una manera diferent de menjar tonyina.

Ingredients (surten unes 12 mandonguilles):

  • 300g de tonyina en oli (vegetal o d'oliva, com vulgueu) ben escorreguda
  • un grapadet de pinyons torrats
  • 1 cullerada de julivert ben picat
  • 50g de pa
  • 1 ou batut
  • oli d'oliva
  • orenga
Elaboració:
  1. Piqueu els pinyons en trossos no massa petits. 
  2. En un bol aixafeu la tonyina amb una forquilla i afegiu-hi els pinyons, el julivert, el pa ratllat i l'ou (és a dir, tot ;)
  3. Remenar-ho bé fins que quedi una pasta que es desenganxa de les parets del bol. Si voleu podeu afegir-hi una mica d'orenga.
  4. Aneu formant boletes de la mida d'una nou amb la massa obtinguda.
  5. Escalfar un parell de cullerades d'oliva en una paella antiadherent i fregiu les mandonguilles durant 5 minuts o fins que estiguin ben daurades.
Podeu acompanyar aquestes mandonguilles amb pasta i salsa de tomàquet o amb una amanida de rúcula, tomàquets xerry i formatge fresc, etc
Bon profit!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada