Aquestes mandonguilles són una manera diferent de menjar tonyina.
Ingredients (surten unes 12 mandonguilles):
- 300g de tonyina en oli (vegetal o d'oliva, com vulgueu) ben escorreguda
- un grapadet de pinyons torrats
- 1 cullerada de julivert ben picat
- 50g de pa
- 1 ou batut
- oli d'oliva
- orenga
Elaboració:
- Piqueu els pinyons en trossos no massa petits.
- En un bol aixafeu la tonyina amb una forquilla i afegiu-hi els pinyons, el julivert, el pa ratllat i l'ou (és a dir, tot ;)
- Remenar-ho bé fins que quedi una pasta que es desenganxa de les parets del bol. Si voleu podeu afegir-hi una mica d'orenga.
- Aneu formant boletes de la mida d'una nou amb la massa obtinguda.
- Escalfar un parell de cullerades d'oliva en una paella antiadherent i fregiu les mandonguilles durant 5 minuts o fins que estiguin ben daurades.
Podeu acompanyar aquestes mandonguilles amb pasta i salsa de tomàquet o amb una amanida de rúcula, tomàquets xerry i formatge fresc, etc
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada