Us deixo una recepta molt fàcil de fer i que pot servir com a entrant.
Ingredients:
- 4-5 endívies
- Salsa de gambes:
- 2 cullerades de maionesa
- 1 grapat de gambetes cuites i pelades
- 2 palets de surimi (dels grans)
- orenga al gust
- mitja ceba tendra (petita)
- Salsa de tonyina.
- 2 llaunes de tonyina petites
- 1 tomàquet ben madur
- 12-14 olives negres sense pinyol
- 1 cullerada de fulles d'alfàbrega picades
- mitja ceba tendra (petita)
Elaboració:
- Separeu i netegeu bé les fulles de les endívies.
- Salsa de gambes:
- Poseu tots els ingredients a la batedora i tritureu-ho fins a obtenir una pasta.
- Salsa de tonyina:
- Treieu les llavors al tomàquet i talleu-lo a trossets.
- Poseu tots els ingredients més els trossets de tomàquet a la batedora i tritureu-ho fins a obtenir una pasta.
- Poseu cada salsa en un bol i les fulles d'endívies en una plàtera. Per menjar-ho podeu posar una culleradeta de salsa a cada fulla o bé que els comensals agafin les fulles d'endívia i vagin sucant-les a la salsa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada