dilluns, 16 de juliol de 2012

Pasta fresca amb fetta i alfàbrega

Ingredients (per 5-6 persones):
  • Pasta fresca:
    • 500 g de farina de blat
    • 5 ous
  • Farcit:
    • 250 g de formatge fetta
    • sal
    • fulles d'alfàbrega fresca al gust
Elaboració:
  1. La preparació de la pasta fresca la podeu trobar clickant aquí.
  2. Per preparar el farcit:
    1. Esmicoleu el formatge fetta i aixafeu-lo amb una forquilla.
    2. Piqueu les fulles d'alfàbrega ben petites i afegiu-les al formatge. Rectifiqueu de sal.
    3. Treballeu-ho amb la forquilla fins que quedi tot ben barrejat.
  3. Un cop tingueu la pasta fresca feta, estireu-la i talleu-la a discs d'uns 6 cm de diàmetre.
  4. Sobre cada disc, poseu una miqueta del farcit (jo vaig posar una boleta de la mida d'una ametlla gran).
  5. Pinteu les vores del disc amb aigua i plegueu el disc sobre si mateix i tapant el farcit. Pressioneu bé les vores per segellar-les i evitar que s'escapi el farcit quan bulliu la pasta. També podeu segellar-les pressionant suaument amb una forquilla.
  6. Coeu la pasta en aigua salada durant uns 10-12 minuts. El temps depèn del gruix de la pasta i de la mida dels discs.
  7. Podeu acompanyar aquesta pasta amb la salsa que trobareu en aquesta recepta. És de tomàquet i alfàbrega.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada