dissabte, 14 de juliol del 2012

Pakora Tokri

Aquí teniu la recepta d'aquests bunyolets (va per tu, Anna K!) de verdures típics de la cuina hindú. Cal dir que la recepta està una mica tunejada i adaptada als productes d'aquí.
No tinc foto d'aquesta recepta però quan en torni a fer, la penjo!!!

Ingredients (com a tapa, per 4 persones):

  • 150 g de farina de cigró. En trobareu a botigues de cuina internacional.
  • mig got d'aigua freda
  • sal
  • 400 g de verdures variades. Jo vaig posar-hi ceba, pebrot verd, pebrot vermell, xampinyons i carbassó.
  • oli per fregir
  • comí, curri i coriandre fresc picat
Elaboració:
  1. Talleu les verdures a dauets petits i coeu-les en una paella. Pirmer poseu-hi la ceba i quan estigui quasi cuita afegiu-hi els pebrots. Deixeu que s'estovin i després afegiu-hi el carbassó i els xampinyons. Remeneu-ho bé i rectifiqueu de sal.
  2. En un bol, barregeu la farina de cigró amb l'aigua freda i feu-ne una pasta. Ha de tenir la consistència de la pasta de dents (més o menys). Després afegiu-hi les espècies al gust.
  3. Escorreu les verdures i afegiu-les a la pasta i remeneu-ho bé perquè es barregi tot.
  4. Poseu a escalfar l'oli per fregir i quan estigui a punt, aneu tirant cullerades de la barreja anterior. Quan els bunyolets estiguin daurats, els podeu treure i posar-los sobre paper absorbent. S'han de menjar calents i els podeu acompanyar de la salsa que més us agradi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada