us deixo la recepta d'aquests pastissets de xocolata.
Ingredients i elaboració de la massa:
veure recepta del pa de pessic bàsic i ràpid. Us he de dir que jo el vaig coure en un motlle rectangular de 18 x 30 x 7 cm. Ho vaig fer així per poder aprofitar més bé el pa de pessic a l'hora de tallar els pastissets. A mi em van sortir 8 pastissets.
Ingredients pel farcit i la cobertura (8 pastissets):
- Melmelada: jo vaig fer servir la que havia preparat dies abans amb les figues de l'hort, però hi podeu posar qualsevol melmelada que us agradi.
- Cobertura:
- 300 g de xocolata fondant (mireu que tingui una certa qualitat que si no us pot esguerrar les postres).
- 300 g de nata líquida per muntar (35% de matèria grassa).
- 150 g de mantega sense sal.
- 50 g de xocolata blanca.
- Poseu en un cassó la nata i poseu-lo a escalfar. Just abans que arrenqui el bull, afegiu-hi la mantega i la xocolata tallades a trossets.
- Remeneu bé fins que quedi una mescla homogènia i brillant.
- Deixeu-ho refredar una mitja horeta abans de fer servir.
- Un cop tingueu el pa de pessic cuit i fred, talleu-lo segons les formes que vulgueu que tinguin els pastissets. Jo vaig fer servir un tallapastes rodó.
- Obriu-los per la meitat i farciu-los amb la melmelada. Com que el pa de pessic ja és prou humit, no cal posar-hi almívar.
- Col·loqueu els pastissets en una reixeta i aneu-los banyant amb la cobertura de xocolata. Si voleu podeu allisar la superfície amb una espàtula.
- Deixeu-los reposar 10 minuts i llavors ja els podreu decorar amb filets i ratlladura de xocolata blanca. Els filets es poden fer fonent la xocolata blanca i agafant-ne una culleradeta i passant-la ràpidament per sobre els pastissets.
- Refredeu-los durant un parell d'hores a la nevera abans de servir-los per tal que la cobertura s'endureixi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada