dimecres, 21 de setembre del 2011

Pastís d'espinacs

Bon vespre,
avui estava pensant què faria per sopar i se m'ha acudit que podia adaptar la recepta del pastís de tonyina per fer-la amb espinacs. Així ho he fet i aquest és el resultat.

Ingredients:
  • 500 g d'espinacs congelats
  • 3 ous
  • 3 alls
  • 3 cullerades de Philadelphia
  • 2 llesques de pa de motlle remullades amb llet
  • formatge ratllat
  • tomàquet fregit
  • sal
Elaboració:
  1. Coeu els espinacs. Si aneu justos de temps, en comptes de bullir-los, els podeu fer al microones. Els poseu en un plat fondo, el tapeu amb paper film i programeu uns 5 mimuts a màxima potència.
  2. Lamineu els alls i deixeu que es daurin una miqueta. Després afegiu-hi els espinacs ben escorreguts i salteu-los uns minuts.
  3. Poseu en un bol els ous, el formatge d'untar, el pa de motlle, els espincacs i un polsim de sal. Tritureu-ho bé amb el túrmix.
  4. Aboqueu la barreja en un motlle apte per microones i programeu 4 minuts a màxima potència. Comproveu-ne la cocció amb un escuradents.
  5. Deixeu refredar uns deu minuts el pastís i desmotlleu-lo.
  6. Tireu formatge ratllat per sobre i gratineu-lo amb el grill. 
  7. Serviu-ho acompanyat de tomàquet fregit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada