Bon vespre,
avui estava pensant què faria per sopar i se m'ha acudit que podia adaptar la recepta del pastís de tonyina per fer-la amb espinacs. Així ho he fet i aquest és el resultat.
Ingredients:
- 500 g d'espinacs congelats
- 3 ous
- 3 alls
- 3 cullerades de Philadelphia
- 2 llesques de pa de motlle remullades amb llet
- formatge ratllat
- tomàquet fregit
- sal
Elaboració:
- Coeu els espinacs. Si aneu justos de temps, en comptes de bullir-los, els podeu fer al microones. Els poseu en un plat fondo, el tapeu amb paper film i programeu uns 5 mimuts a màxima potència.
- Lamineu els alls i deixeu que es daurin una miqueta. Després afegiu-hi els espinacs ben escorreguts i salteu-los uns minuts.
- Poseu en un bol els ous, el formatge d'untar, el pa de motlle, els espincacs i un polsim de sal. Tritureu-ho bé amb el túrmix.
- Aboqueu la barreja en un motlle apte per microones i programeu 4 minuts a màxima potència. Comproveu-ne la cocció amb un escuradents.
- Deixeu refredar uns deu minuts el pastís i desmotlleu-lo.
- Tireu formatge ratllat per sobre i gratineu-lo amb el grill.
- Serviu-ho acompanyat de tomàquet fregit.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada