dilluns, 26 de setembre de 2011

Pastís per la Ma Mercè

Hola,
aquest és el pastís que vaig fer per la Ma Mercè. És un Madeira Sponge Cake farcit de crema de quark amb fruites del bosc i banyat amb xocolata. La decoració és de fondant de sucre. Properament penjaré la recepta de la crema del farcit d'aquest pastís. La recepta del bany de xocolata la podeu trobar clicant aquí (en l'apartat de cobertura).
Com ja us vaig comentar, banyar un pastís amb xocolata i decorar-lo amb fondant té les seves avantatges però també els seus inconvenients. Les avantatges són que té força més bon gust que els que estan forrats completament amb fondant i el principal inconvenient és que, com el pastís s'ha de posar a la nevera, "sua" i surten gotetes a la superfície del pastís. Si sou manetes i les voleu eliminar, poseu un tovalló de paper llis sobre el pastís just abans de servir-lo perquè absorbeixi l'aigua. No feu pressió sobre el paper ni el toqueu massa o us carregareu tot el bon aspecte del pastís.
Apa, ja em direu si us animeu a provar de fer un pastís d'aquests. Qualsevol dubte, ja sabeu: betcuinetes@gmail.com1 comentari: