Bon vespre,
us deixo aquesta recepta que tant pot servir com a entrant si la talleu a trossets o com a plat principal acompanyada d'una amanida. A més, també és molt ràpida de fer i ens pot solucionar un sopar en un tres i no res.
Ingredients:
- 250 g de tonyina al natural ben escorreguda.
- 4 cullerades de tomàquet fregit
- 3 ous
- 2 llesques de pa de motlle remullades amb llet
- sal, pebre, orenga
Elaboració:
- Poseu la tonyina, el tomàquet fregit, els ous i el pa en un bol i tritureu-ho bé amb el túrmix.
- Corregiu de sal i afegiu-hi pebre i orenga al gust.
- Aboqueu la barreja en un motlle que pugui anar al microones i tapeu-lo amb paper film. Tingueu cura de no omplir-lo fins dalt perquè augmenta una mica de volum i podria sobreeixir.
- Programeu el microones 4 minuts a màxima potència. Com que cada forn és un món, millor que comproveu la cocció del pastís amb el mètode tradicional (l'escuradents que surt net quan punxeu el pastís).
- Deixeu que es refredi una mica abans de desmotllar-lo i després ja el podreu servir. És bo de totes maneres: calent, fred o tebi. Podeu decorar-lo amb tomàquets cherry i cogombrets i servir-lo acompanyat de maionesa.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada