diumenge, 18 de setembre de 2011

Pastís de tonyina

Bon vespre, 
us deixo aquesta recepta que tant pot servir com a entrant si la talleu a trossets o com a plat principal acompanyada d'una amanida.  A més, també és molt ràpida de fer i ens pot solucionar un sopar en un tres i no res.

Ingredients:

  • 250 g de tonyina al natural ben escorreguda.
  •  4 cullerades de tomàquet fregit
  • 3 ous
  • 2 llesques de pa de motlle remullades amb llet
  • sal, pebre, orenga
Elaboració:
  1. Poseu la tonyina, el tomàquet fregit, els ous i el pa en un bol i tritureu-ho bé amb el túrmix.
  2. Corregiu de sal i afegiu-hi pebre i orenga al gust.
  3. Aboqueu la barreja en un motlle que pugui anar al microones i tapeu-lo amb paper film. Tingueu cura de no omplir-lo fins dalt perquè augmenta una mica de volum i podria sobreeixir. 
  4. Programeu el microones 4 minuts a màxima potència. Com que cada forn és un món, millor que comproveu la cocció del pastís amb el mètode tradicional (l'escuradents que surt net quan punxeu el pastís).
  5. Deixeu que es refredi una mica abans de desmotllar-lo i després ja el podreu servir. És bo de totes maneres: calent, fred o tebi. Podeu decorar-lo amb tomàquets cherry i cogombrets i servir-lo acompanyat de maionesa.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada