Bon vespre,
us deixo aquesta versió de les "fajitas" mexicanes. Bé, de fet, de mexicà només tenen les "tortillas" de blat. Va, som-hi!
Ingredients (surten unes 6 "faixetes", 3 de cada):
- 6 "tortillas" de blat
- "Faixetes" de bolets amb gambes:
- 400 g de saltat de bolets congelats
- 150 g de gambetes congelades pelades
- sal
- pebre
- oli d'oliva
- orenga
- formatge Gouda (opcional).
- "Faixetes" de verduretes i salmó:
- 400 g de saltat de verdures congelades
- 150 g de salmó marinat o fumat
- 3 cullerades de formatge tipus Philadelphia
- oli d'oliva
- sal
- nou moscada
Elaboració:
- "Faixetes" de bolets amb gambes:
- Salteu els bolets seguint les instruccions de l'envàs.
- Quan faltin un parell de minuts afegiu-hi les gambetes prèviament descongelades.
- Deixeu que s'acabi de coure tot i corregiu de sal.
- Afegiu-hi pebre i orenga al gust.
- Poseu mig tall de formatge Gouda (opcional) a un extrem d'una "tortilla" i poseu-hi un parell de cullerades del farcit per sobre.
- Enrotlleu la "tortilla" sobre si mateixa i ja està a punt!
- "Faixetes" de verduretes i salmó:
- Salteu les verdures seguint les instruccions de l'envàs.
- Quan estiguin cuites afegiu-hi el formatge d'untar i abaixeu el foc al mínim. Deixeu que es fongui i remeneu-ho bé.
- Afegiu-hi el salmó tallat a trossets i apagueu el foc.
- Corregiu de sal i afegiu nou moscada al gust.
- Poseu un parell de cullerades a un extrem d'una "tortilla" i enrotlleu-la sobre si mateixa i ja estarà a punt.
Podeu fer aquesta recepta com a entrant si talleu les "faixetes" a rodanxes o bé la podeu fer com a plat principal acompanyades d'una amanida.
Que vagi de gust!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada