diumenge, 18 de setembre de 2011

"Faixetes" de bolets i verduretes

Bon vespre, 
us deixo aquesta versió de les "fajitas" mexicanes. Bé, de fet, de mexicà només tenen les "tortillas" de blat. Va, som-hi!

Ingredients (surten unes 6 "faixetes", 3 de cada):

  • 6 "tortillas" de blat
  • "Faixetes" de bolets amb gambes:
    • 400 g de saltat de bolets congelats
    • 150 g de gambetes congelades pelades
    • sal
    • pebre
    • oli d'oliva
    • orenga
    • formatge Gouda (opcional).
  • "Faixetes" de verduretes i salmó:
    • 400 g de saltat de verdures congelades
    • 150 g de salmó marinat o fumat
    • 3 cullerades de formatge tipus Philadelphia
    • oli d'oliva
    • sal
    • nou moscada
Elaboració:
  1. "Faixetes" de bolets amb gambes:
    1. Salteu els bolets seguint les instruccions de l'envàs. 
    2. Quan faltin un parell de minuts afegiu-hi les gambetes prèviament descongelades.
    3. Deixeu que s'acabi de coure tot i corregiu de sal.
    4. Afegiu-hi pebre i orenga al gust.
    5. Poseu mig tall de formatge Gouda (opcional) a un extrem d'una "tortilla" i poseu-hi un parell de cullerades del farcit per sobre.
    6. Enrotlleu la "tortilla" sobre si mateixa i ja està a punt!
  2. "Faixetes" de verduretes i salmó:
    1. Salteu les verdures seguint les instruccions de l'envàs.
    2. Quan estiguin cuites afegiu-hi el formatge d'untar i abaixeu el foc al mínim. Deixeu que es fongui i remeneu-ho bé. 
    3. Afegiu-hi el salmó tallat a trossets i apagueu el foc.
    4. Corregiu de sal i afegiu nou moscada al gust.
    5. Poseu un parell de cullerades a un extrem d'una "tortilla" i enrotlleu-la sobre si mateixa i ja estarà a punt.
Podeu fer aquesta recepta com a entrant si talleu les "faixetes" a rodanxes o bé la podeu fer com a plat principal acompanyades d'una amanida.
Que vagi de gust!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada