dimarts, 19 de juliol del 2011

Salsa de xampinyons i gorgonzola

Bona tarda,
aquesta és una recepta de salsa per acompanyar pasta que no estigui farcida. Nosaltres la vam provar amb espaguetis i va ser tot un èxit.

Ingredients:

  • 1 ceba
  • 300g de xampinyons frescos
  • 100g de formatge gorgonzola
  • 200 ml de nata per cuinar (17% de matèria grassa més o menys)
  • oli, sal, pebre i orenga
Elaboració:
  1. Talleu la ceba a làmines i sofregiu-la una bona estona a foc baix fins que quedi toveta.
  2. Lamineu els xampinyons i afegiu-los a la ceba. Deixeu que es coguin durant 4-5 minuts.
  3. Afegiu-hi la nata i el formatge tallat a dauets. Deixeu que el formatge es desfaci (aneu remenant!) i que els xampinyons s'acabin de coure.
  4. Rectifiqueu de sal i afegiu-hi pebre negre i orenga al gust.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada