Bona tarda,
aquesta és una recepta de salsa per acompanyar pasta que no estigui farcida. Nosaltres la vam provar amb espaguetis i va ser tot un èxit.
Ingredients:
- 1 ceba
- 300g de xampinyons frescos
- 100g de formatge gorgonzola
- 200 ml de nata per cuinar (17% de matèria grassa més o menys)
- oli, sal, pebre i orenga
Elaboració:
- Talleu la ceba a làmines i sofregiu-la una bona estona a foc baix fins que quedi toveta.
- Lamineu els xampinyons i afegiu-los a la ceba. Deixeu que es coguin durant 4-5 minuts.
- Afegiu-hi la nata i el formatge tallat a dauets. Deixeu que el formatge es desfaci (aneu remenant!) i que els xampinyons s'acabin de coure.
- Rectifiqueu de sal i afegiu-hi pebre negre i orenga al gust.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada