dilluns, 18 de juliol de 2011

Broodje Haring (entrepà holandès d'arengada)

Bon dia,
aquest és un dels menjars més típics dels Països Baixos. L'arengada d'aquest entrepà pot ser crua o fumada. Aquí vaig triar de fer-la amb arengada fumada per seguretat alimentària més que cap altra cosa.
He de dir que abans de tastar l'arengada d'aquesta manera em feia una mica de cosa però també he de dir que està boníssima i molt gustosa.
Apa, aquí teniu la recepta:

Ingredients (2 persones):

  • 2 panets petits
  • 2 filets d'arengada fumada
  • mitja ceba picada ben petita
  • cogombrets en vinagre picats ben petits
  • mantega
Elaboració:
  1. Obriu els panets i unteu-los lleugerament amb mantega.
  2. Poseu el filet d'arengada fumada en una meitat del panet,  repartiu-hi per sobre la ceba i els cogombrets picats i tapeu amb l'altra meitat del panet.
Boníssim!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada