- 8 tortillas de farina de blat
- 200 g de formatge cheddar ratllat
- 1 ceba picada
- 300 g de fesols cuits (en teoria haurien de ser frijoles)
- 1 cullerada de fulles de coriandre fresc picades
- salsa cruda per acompanyar
- oli d'oliva ( a Mèxic diria que no hi abunda i deuen fer servir altres olis vegetals o llard)
Elaboració:
- Fesols: en teoria haurien de ser frijoles i estar "refritos" que són molt laboriosos de fer. Jo els he substituït per fesols cuits. S'han de passar per la paella amb una mica d'oli i un cop s'han torrat una miqueta, posar-hi mig got d'aigua i aixafar-los una mica.
- Escalfeu les tortilles al microones durant uns 10-15 segons. No us passeu de temps o quedaran rebullides i elàstiques!!!
- Després poseu una cullerada de fesols encara calents en un cada tortilla i escampeu-hi per sobre una mica de ceba, coriandre i formatge ratllat al gust. Enrotlleu les tortilles.
- Escalfeu una paella i tireu-hi unes gotes d'aigua. Poseu-hi les tortilles farcides i escalfeu-les fins que el formatge es fongui. També podeu deixar que es torrin una miqueta.
- Serviu-les de seguida. Si voleu, també les podeu tallar per la meitat o en 3 trossos.
- Podeu acompanyar-les amb la salsa cruda (recepta aquí)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada