Ingredients (2-4 persones, depenent de si es vol com a tapa o com a plat d'un àpat):
- 500 g de rossellones
- 1 ceba de Figueres
- 2 alls laminats
- mitja llauna de cervesa (o uns 150 ml més o menys)
- sal
- pebre negre
- pebre de caiena (2-3)
- oli d'oliva
Elaboració:
- Poseu en remull en aigua salada les rossellones durant mitja horeta abans de cuinar-les. Així us assegurareu que treuen la possible sorra que puguin tenir.
- En una cassola de terrissa, poseu-hi un parell de cullerades d'oli i els alls i el pebre de caiena. Deixeu que els alls es comencin a daurar i si no voleu que el plat sigui massa picant retireu els pebres de caiena.
- Afegiu-hi les cebes laminades ben fines i deixeu que es coguin fins que es tornin transparents i després afegiu-hi la cervesa.
- Remeneu-ho bé i tireu-hi les rossellones i el pebre negre.
- Tapeu-ho i deixeu-ho coure durant uns 10 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada