Ingredients (4-6 persones):
- 400 g de macarrons integrals (sense coure, eh?)
- 4 tomàquets madurs
- 300 g de xampinyons
- mitja llauna d'olives negres sense pinyol
- 2 cebes tendres petites o 1 de gran
- 200g de mozzarella fresca
- oli d'oliva
- sal
- pebre negre
- orenga
Elaboració:
- Coeu la pasta segons les indicacions del fabricant. Després escorreu-la bé i tireu-hi un rajolí d'oli i remeneu perquè no s'enganxin els macarrons entre ells.
- Mentre es cou la pasta podeu anar fent l'acompanyament. Netegeu els xampinyons i talleu-los a làmines. Netegeu els tomàquets i talleu-los a dauets.
- En una paella, poseu-hi un parell de cullerades d'oli d'oliva i afegiu-hi els xampinyons. És important que el foc sigui viu perquè així els xampinyons es dauraran una miqueta i no perdran tanta aigua. Coeu-los durant uns 3-4 minuts.
- Abaixeu el foc i afegiu-hi el tomàquet i coeu-ho tot junt durant uns 2-3 minuts més.
- Netegeu i talleu les cebes tendres ben petites i afegiu-les a la paella. Després talleu per la meitat les olives negres i afegiu-les també a la mescla anterior i apagueu el foc. És interessant que la ceba no s'acabi de coure perquè així donarà un toc fresc al plat.
- Rectifiqueu de sal i de pebre i afegiu-hi orenga al gust.
- Per muntar el plat, poseu una base de macarrons, un parell de cullerades de la barreja anterior i mozzarella fresca tallada a dauets al gust i un rajolí d'oli pel damunt.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada