dimarts, 30 d’octubre del 2012

Pastes de cacau i coco

Pastes ideals per prendre a mitja tarda per acompanyar un bon te.

Ingredients (surten unes 15 pastes):

  • 50 g de sucre
  • 100 g de mantega a temperatura ambient
  • 150 g de farina de blat
  • 50 g de coco ratllat
  • 10 g de cacau en pols "desgreixat" (el de la marca Valor és el que més m'agrada i en trobareu a cal Mercadona)
  • 2 cullerades de llet 
  • sucre glas
Elaboració:
  1. Poseu tots els ingredients en un bol i amasseu fins que quedi una massa  homogènia i que no s'enganxi als dits.
  2. Doneu la forma que vulgueu a les pastes i col·loqueu-les en una safata de forn. Podeu fer-ho amb talladors de galetes o amb una pistola de galetes /xurrera o amb les mans, com vulgueu.
  3. Coeu-les al forn preescalfat a 180ºC durant uns 15 minuts.
  4. Deixeu-les refredar sobre una reixeta.
  5. Les podeu decorar amb sucre glas.


P.D: aquesta és la xurrera que vaig fer servir per fer aquestes pastes. És un regal de ma mare! Gràcies mama!!!

2 comentaris:

  1. quina pinta!! i no semblen especialment díficils de fer, m'apunto la recepta!1

    ResponElimina
  2. La pinta és bona però el gust encara més (modèstia a part XD). Ja veuràs que no tenen cap secret i menys per vosaltres que teniu molta més experiència que jo cuinant!!!

    ResponElimina