dimarts, 30 d’octubre de 2012

Canelons de peix ràpids

Ingredients (4 persones):

  • 16 plaques de canelons (d'aquells que no cal bullir, que són més pràctics!)
  • 400 g de peix blanc sense pell ni espines 
  • 1 ceba gran picada
  • 2 alls picats
  • 1cullerada de Maizena
  • 100 ml de llet
  • 250 g de tomàquet fregit
  • formatge ratllat
  • 200 ml d'aigua
  • orenga 
  • pebre negre
  • sal
  • oli d'oliva
  • aigua per remullar les plaques de canelons
Elaboració:
  1. Seguiu les instruccions del paquet de canelons per remullar-los.
  2. Sofregiu la ceba fins que estigui ben toveta i després afegiu-hi els alls i deixeu que es coguin durant un minut.
  3. Mentrestant podeu anar tallant el peix a trossos no massa grans i coure'ls a la planxa.
  4. Un cop tingueu el peix cuit, aixafeu-lo amb una forquilla en un bol i afegiu-hi la ceba amb els alls.
  5. Poseu la llet a escalfar i quan arrengui el bull afegiu-hi la Maizena desfeta en 100 ml d'aigua freda. Abaixeu el foc i deixeu que es vagi espessint.
  6. Passeu aquesta barreja al bol on teniu el peix i remeneu bé. Rectifiqueu de sal i pebre. Deixeu que es refredi una mica. Ha de quedar una massa prou ferma com per farcir els canelons.
  7. Quan les plaques de canelons estiguin remullades, poseu-les sobre un drap net i aneu posant una cullerada de farcit en cadascuna. Enrotlleu-les i aneu passant els canelons a una safata untada amb oli.
  8. Banyeu-los ambel tomàquet farcit i 100 ml d'aigua. Us recomano afegir aigua perquè els canelons es coguin bé i no quedin massa secs.
  9. Afegiu-hi formatge ratllat i orenga al gust i coeu-los al forn durant uns 20-25 minuts.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada