diumenge, 4 de novembre de 2012

Verduretes amb llet de coco i espècies (plat d'inspiració hindú)

Aquesta recepta també la vaig trobar a www.indiamagica.com i la vaig adaptar a les espècies i a les verdures que tenia en aquell moment per casa.

Ingredients (4 persones):
  • 2 patates mitjanes pelades i tallades a daus
  • 1 ceba tallada a làmines
  • 1 pebrot vermell
  • 1pebrot verd
  • 1 pebrot groc
  • 150 g de mongeta verda
  • 150 g de xampinyons frescos tallats a làmines
  • 300 g de carbassa tallada a daus
  • 200 g de bròquil en trossos de la mateixa mida que els daus de patates i carbassa
  • oli d'oliva
  • 200 ml de llet de coco
  • 1 got d'aigua
  • 6 cullerades soperes de coco ratllat
  • sal
  • pebre negre
  • espècies diverses: curri, coriandre, bitxo, safrà, pebre vermell picant
Elaboració:
  1. Bulliu la patata, la carbassa, la mongeta verda i el bròquil fins que estiguin al dente.
  2. Mentrestant, escalfeu un parell de  cullerades d'oli d'oliva i tireu-hi la ceba. Quan estigui tova i transparent, afegiu-hi els pebrots. Quan estiguin gairebé cuits, afegiu-hi els xampinyons i remeneu i deixeu que s'acabi de coure tot junt.
  3. Afegiu-hi la llet de coco, el coco ratllat i l'aigua. Remeneu-ho bé.
  4. Afegiu-hi la barreja de patata, mongeta, carbassa i bròquil ben escorreguda i les espècies al vostre gust.
  5. Abaixeu el foc i deixeu que es cogui un parell de minutets més.
  6. Ho podeu acompanyar amb arròs basmati.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada