dijous, 17 de novembre de 2011

Samoses de magrana i kiwi.

Ingredients:

  • 4 fulls de pasta brick
  • 1 magrana 
  • 3 kiwis
  • 1 cullerada de mantega
  • sucre glas
Elaboració:
  1. Peleu les fruites i saltegeu-les en una paella durant 3-4 minuts amb la mantega.
  2. Talleu cada full de pasta en tres tires.
  3. Preescalfeu el forn a 200ºC.
  4. Poseu una culleradeta generosa de farcit a la punta d'una de les tires i aneu plegant-la en trianglets per formar les samoses. Normalment als paquets de pasta brick explica com fer-ho. Si no ho veieu clar, consulteu amb Sant Google.
  5. Poseu les samoses en una safata de forn i coeu-les al forn durant 10 minuts o fins que estiguin dauradetes i cruixents.
  6. Treieu-les del forn i decoreu-les amb sucre glas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada