aquí teniu una altra recepta. M'estic animant sola, hehehe!
Aquesta recepta és apta per ovolactovegetarians com l'explico a continuació. Pels que mengeu carn podeu afegir bacon ben rosset i en el pas 3.
- 200 ml de nata per cuinar (si sou vegans podeu fer servir "nata" vegetal. En venen a quasi tots els supermercats. La marca més coneguda és Parmalat).
- 1 ceba
- 1 cullerada d'oli
- 300 g de xampinyons
- orenga
- sal
- pebre negre
- formatge parmesà ratllat
- la quantitat de pasta varia si és farcida o no. Normalment es calculen 100g de pasta seca per persona per una ració generosa.
- Bullir la pasta segons les instruccions del fabricant. També podeu fer la pasta fresca a casa (posaré la recepta més endavant!). Mentre la pasta bull podeu anar fent la salsa.
- Pelar i tallar la ceba a rodanxes primetes i sofregir-la fins que quedi tova i dauradeta.
- Rentar i tallar els xampinyons a làmines primetes i afegir-los a la ceba. Coure 2 minuts. Si mengeu carn, afegiu el bacon aquí.
- Afegir la nata, l'orenga i el pebre negre. Rectificar de sal.
- Escórrer la pasta i barrejar-la de seguida amb la salsa.
- Podeu enriquir-ho encara més si hi afegiu formatge parmesà ratllat per sobre de cada ració.
Aquesta recepta m'agrada especialment!
ResponElimina