Aquí teniu una versió de l'arxiconegut pastís de truites. Està fet només amb clares d'ou (tenia un pot de clares d'ou pasteuritzades que havia de fer servir i no volia fer un pastís ;)!!!) i al no dur rovells és força menys calòric. Suposo que si ho feu amb ous sencers quedarà més gustós però llavors jo ho faria amb 3 ous grossos en comptes de 6 clares soles.
Ingredients (per unes 3 racions):
- 6 clares d'ou pasteuritzades
- 1 ceba grossa
- 1 carbassó petit
- 150 g de xampinyons
- tomàquet fregit
- oli d'oliva
- sal, pebre negre, orenga
Elaboració:
- Piqueu la ceba, els xampinyons i el carbassó ben petits.
- Sofregiu-los per separat i feu una truita de cada verdura amb 2 clares d'ou.
- Poseu una truita de base, cobriu-la una capa de tomàquet fregit, poseu-hi sobre una altra truita, feu una capa de tomàquet fregit i finalment cobriu-ho amb la tercera truita. Jo vaig fer servir de base la de xampinyons, la del mig era la de carbassó i la de dalt de tot era la de ceba.
- Decoreu-ho al gust.
Perquè quedés més vistós, vaig tallar el pastís amb un cèrcol metàl·lic i vaig posar-hi una mica de rúcula per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada