dimecres, 29 de febrer del 2012

Muffins de platan i cacau

Aquesta recepta està especialment indicada pels més llaminers!

Ingredients (amb aquestes quantitats surten uns 30 muffins que són moltíssims. Jo sempre faig tota aquesta massa i només en coc la meitat, l'altra la congelo! També veureu que les quantitats estan expressades en tasses (que equivalen a uns 200 ml de volum):

  • 3 platans pelats i tallats a rodanxes
  • 3 tasses de farina
  • 1 tassa de cacau amarg (no recomano Nesquick, ni Colacao, etc)
  • 1,5 tasses de sucre
  • 3/4 de tassa de mantega
  • 1 tassa de llet
  • 1 sobre de llevadura química o gasificant per rebosteria
  • 4 ous
Elaboració:
  1. Aixafeu els platans amb una forquilla. No cal que els deixeu fets puré perquè, personalment, crec que és més bo anar trobant trossets de platan quan et menges el muffin.
  2. En un bol, bateu els ous, la llet, i la mantega. Després afegiu-hi el sucre i torneu a batre-ho bé.
  3. En un altre bol, barregeu la farina, la llevadura i el cacau i després aneu-ho tamisant sobre la barreja anterior.
  4. Finalment incorporeu-hi els trossets de platan i remeneu-ho bé amb una cullera de fusta o una espàtula de silicona.
  5. Ompliu els motlles de muffin amb aquesta mescla fins a la meitat o una mica més de la seva capacitat.
  6. Coeu-los al forn preescalfat a 180ºC durant uns 20-25 minuts.
Ideals per l'operació bikini, hehehe!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada