dimecres, 29 de febrer de 2012

Bretzels

Aquí teniu els meus primers bretzels. Hi vaig afegir una miqueta de sèsam i llavors de rosella. Ideals per picar entre hores!
Ingredients:
  • 400 g de farina de força (al Mercadona en trobareu)
  • 1 sobret de llevat sec o l'equivalent en llevat fresc
  • 200 ml d'aigua tèbia
  • 2 culleradetes de sal
  • 3 cullerades d'oli
  • 2 cullerades de sèsam torrat
  • 2 cullerades de llavors de rosella
  • 1 ou batut
Elaboració:
  1. Barrejar la farina, el llevat, la sal, el sèsam i les llavors de rosella, és a dir, tots els ingredients secs.
  2. Anar abocant l'aigua tèbia tot remenant amb una cullera de fusta. Després abocar-hi l'oli.
  3. Amassar-ho fins que quedi una massa que no s'enganxi i que sigui ferma però elàstica.
  4. Formar una bola amb la massa i posar-la en un bol.Tapar-ho amb un drap de cotó ben net i deixar-ho reposar en un lloc càlid fins que hagi doblat el seu volum.
  5. Estirar la massa amb un corró fins que quedi d'un gruix d'1cm aproximadament.
  6. Tallar a tires la massa i formar "xurros" amb cada tira.
  7. Donar forma als bretzels.
  8. Pintar-los amb ou batut.
  9. Coure'ls al forn preescalfat a 200ºC durant uns 20 minuts o fins que estiguin dauradets i cruixents.

1 comentari:

  1. Noia, estàs actualitzant tot el que no has actualitzat en dos mesos xD Però ja m'està bé, perquè poses coses boníssimes! =D Això sempre he volgut probar de fer-ho, però mai m'havia posat... =P Ara que tinc la recepta aviam si trobo la tarda ideal ^^

    En fi, segueix penjant coses així de bones! Que els llaminers t'ho agraïm, encara que no tinguem molt de temps per fer-ne... =P

    Un petó!
    Aida

    ResponElimina