Pastes ideals per prendre a mitja tarda per acompanyar un bon te.
Ingredients (surten unes 15 pastes):
- 50 g de sucre
- 100 g de mantega a temperatura ambient
- 150 g de farina de blat
- 50 g de coco ratllat
- 10 g de cacau en pols "desgreixat" (el de la marca Valor és el que més m'agrada i en trobareu a cal Mercadona)
- 2 cullerades de llet
- sucre glas
Elaboració:
- Poseu tots els ingredients en un bol i amasseu fins que quedi una massa homogènia i que no s'enganxi als dits.
- Doneu la forma que vulgueu a les pastes i col·loqueu-les en una safata de forn. Podeu fer-ho amb talladors de galetes o amb una pistola de galetes /xurrera o amb les mans, com vulgueu.
- Coeu-les al forn preescalfat a 180ºC durant uns 15 minuts.
- Deixeu-les refredar sobre una reixeta.
- Les podeu decorar amb sucre glas.
P.D: aquesta és la xurrera que vaig fer servir per fer aquestes pastes. És un regal de ma mare! Gràcies mama!!!
quina pinta!! i no semblen especialment díficils de fer, m'apunto la recepta!1
ResponEliminaLa pinta és bona però el gust encara més (modèstia a part XD). Ja veuràs que no tenen cap secret i menys per vosaltres que teniu molta més experiència que jo cuinant!!!
ResponElimina