Ingredients (4-6 persones):
- 4 làmines de pasta filo
- 600 g de samfaina
- 400 g de verat fresc net (sense pell, espines ni cap)
- ceba
- sal
- pebre negre
- romaní
- oli d'oliva
- mantega
Elaboració:
- Peleu i piqueu la ceba ben petita. Sofregiu-la amb una mica d'oli i sal.
- Talleu el verat a daus, salpebreu-los i afegiu-los a la ceba i deixeu-los coure durant un parell de minuts.
- Passeu aquesta barreja a un bol, afegiu-hi el romaní i aixafeu-la amb una forquilla.
- Poseu una làmina de pasta filo sobre la superfície de treball i talleu-la en tres parts per la part més llarga i després per la meitat per la part més curta (o sigui, que us quedaran 6 trossos...).
- Poseu una culleradeta de la barreja de verat sobre cada tros i enrolleu-lo com si fos un caneló.
- Repetiu l'operació fins que hagueu fet les 4 làmines de pasta filo.
- Poseu els mini canelons en una safata de forn i pinteu-los amb mantega fosa.
- Deixeu que es coguin al forn preescalfat a 200ºC durant uns 10 minuts o fins que estiguin ben dauradets.
- Muntatge del plat: poseu un parell de cullerades de samfaina per persona en un plat i col·loqueu els mini canelons per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada