Ingredients (4 persones):
- 16 plaques de canelons (d'aquells que no cal bullir, que són més pràctics!)
- 400 g de peix blanc sense pell ni espines
- 1 ceba gran picada
- 2 alls picats
- 1cullerada de Maizena
- 100 ml de llet
- 250 g de tomàquet fregit
- formatge ratllat
- 200 ml d'aigua
- orenga
- pebre negre
- sal
- oli d'oliva
- aigua per remullar les plaques de canelons
Elaboració:
- Seguiu les instruccions del paquet de canelons per remullar-los.
- Sofregiu la ceba fins que estigui ben toveta i després afegiu-hi els alls i deixeu que es coguin durant un minut.
- Mentrestant podeu anar tallant el peix a trossos no massa grans i coure'ls a la planxa.
- Un cop tingueu el peix cuit, aixafeu-lo amb una forquilla en un bol i afegiu-hi la ceba amb els alls.
- Poseu la llet a escalfar i quan arrengui el bull afegiu-hi la Maizena desfeta en 100 ml d'aigua freda. Abaixeu el foc i deixeu que es vagi espessint.
- Passeu aquesta barreja al bol on teniu el peix i remeneu bé. Rectifiqueu de sal i pebre. Deixeu que es refredi una mica. Ha de quedar una massa prou ferma com per farcir els canelons.
- Quan les plaques de canelons estiguin remullades, poseu-les sobre un drap net i aneu posant una cullerada de farcit en cadascuna. Enrotlleu-les i aneu passant els canelons a una safata untada amb oli.
- Banyeu-los ambel tomàquet farcit i 100 ml d'aigua. Us recomano afegir aigua perquè els canelons es coguin bé i no quedin massa secs.
- Afegiu-hi formatge ratllat i orenga al gust i coeu-los al forn durant uns 20-25 minuts.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada