Aquesta recepta també la vaig trobar a www.indiamagica.com i la vaig adaptar a les espècies i a les verdures que tenia en aquell moment per casa.
Ingredients (4 persones):
- 2 patates mitjanes pelades i tallades a daus
- 1 ceba tallada a làmines
- 1 pebrot vermell
- 1pebrot verd
- 1 pebrot groc
- 150 g de mongeta verda
- 150 g de xampinyons frescos tallats a làmines
- 300 g de carbassa tallada a daus
- 200 g de bròquil en trossos de la mateixa mida que els daus de patates i carbassa
- oli d'oliva
- 200 ml de llet de coco
- 1 got d'aigua
- 6 cullerades soperes de coco ratllat
- sal
- pebre negre
- espècies diverses: curri, coriandre, bitxo, safrà, pebre vermell picant
Elaboració:
- Bulliu la patata, la carbassa, la mongeta verda i el bròquil fins que estiguin al dente.
- Mentrestant, escalfeu un parell de cullerades d'oli d'oliva i tireu-hi la ceba. Quan estigui tova i transparent, afegiu-hi els pebrots. Quan estiguin gairebé cuits, afegiu-hi els xampinyons i remeneu i deixeu que s'acabi de coure tot junt.
- Afegiu-hi la llet de coco, el coco ratllat i l'aigua. Remeneu-ho bé.
- Afegiu-hi la barreja de patata, mongeta, carbassa i bròquil ben escorreguda i les espècies al vostre gust.
- Abaixeu el foc i deixeu que es cogui un parell de minutets més.
- Ho podeu acompanyar amb arròs basmati.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada