Ingredients:
- 750 g de tomàquets ben madurs i ratllats o triturats. Si teniu pressa podeu fer-ho amb una llauna de tomàquet triturat.
- 2 cebes
- fulles d'alfàbrega fresca al gust
- sal, pebre
- oli d'oliva
Elaboració:
- Peleu i talleu la ceba a dauets petits i poseu-los a sofregir en una paella amb una mica d'oli.
- Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi el tomàquet i deixeu que es cogui durant uns 15-20 minuts a foc molt baix.
- Si veieu que la salsa queda massa àcida, hi podeu afegir una culleradeta de sucre.
- Piqueu l'alfàbrega ben petita i afegiu-la a la salsa un parell de minuts abans d'apagar el foc.
- Rectifiqueu de sal i pebre i ja la podeu fer servir per acompanyar pasta, arròs, etc. A casa ens la vam menjar acompanyant aquesta recepta de pasta fresca.
Bon profit!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada