Ingredients (pastís per 6-8 persones):
- Massa:
- 200 g de flocs de civada (Mercadoooona, Mercadoooona o en herboristeries o botigues de menjar ecològic).
- 100 g de mantega pomada
- 1 ou
- canyella al gust
- Farcit:
- 3 ous
- 3 pomes Golden
- 200 ml de nata líquida
- canyella al gust
- 80 de sucre vainillat
- 1 culleradeta de mantega
Elaboració:
- Massa:
- En un bol, barregeu tots els ingredients de la massa i treballeu-los fins a aconseguir una massa més o menys homogènia.
- Amb l'ajuda d'una cullera, escampeu aquesta massa en un motlle rodó (tipus quiche) untat amb mantega.
- Coeu aquesta massa uns 15 minuts a 180ºC. Aquest pas és només una precocció. Passat aquest temps, treieu la massa del forn.
- Farcit:
- Peleu i talleu les pomes a daus petits. Escalfeu la culleradeta de mantega en una paella i tireu-hi els dauets de poma. Deixeu que es coguin durant uns 8-10 minuts.
- En un bol, bateu els ous i afegiu-hi la nata líquida, la canyella, el sucre vainillat i les pomes cuites. Remeneu-ho bé i aboqueu aquesta barreja sobre la base de flocs de civada
- Poseu el pastís al forn a 180ºC durant uns 20 minuts o fins que el farcit hagi quallat i tingui un bonic color daurat.
- Si voleu, podeu decorar-ho amb crocant d'ametlles.
Podeu servir aquest pastís tebi i acompanyat d'un bon gelat de vainilla.
Que vagi de gust!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada