Aquí teniu la recepta d'aquests bunyolets (va per tu, Anna K!) de verdures típics de la cuina hindú. Cal dir que la recepta està una mica tunejada i adaptada als productes d'aquí.
No tinc foto d'aquesta recepta però quan en torni a fer, la penjo!!!
Ingredients (com a tapa, per 4 persones):
- 150 g de farina de cigró. En trobareu a botigues de cuina internacional.
- mig got d'aigua freda
- sal
- 400 g de verdures variades. Jo vaig posar-hi ceba, pebrot verd, pebrot vermell, xampinyons i carbassó.
- oli per fregir
- comí, curri i coriandre fresc picat
Elaboració:
- Talleu les verdures a dauets petits i coeu-les en una paella. Pirmer poseu-hi la ceba i quan estigui quasi cuita afegiu-hi els pebrots. Deixeu que s'estovin i després afegiu-hi el carbassó i els xampinyons. Remeneu-ho bé i rectifiqueu de sal.
- En un bol, barregeu la farina de cigró amb l'aigua freda i feu-ne una pasta. Ha de tenir la consistència de la pasta de dents (més o menys). Després afegiu-hi les espècies al gust.
- Escorreu les verdures i afegiu-les a la pasta i remeneu-ho bé perquè es barregi tot.
- Poseu a escalfar l'oli per fregir i quan estigui a punt, aneu tirant cullerades de la barreja anterior. Quan els bunyolets estiguin daurats, els podeu treure i posar-los sobre paper absorbent. S'han de menjar calents i els podeu acompanyar de la salsa que més us agradi.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada