Ingredients (per 5-6 persones):
- Pasta fresca:
- 500 g de farina de blat
- 5 ous
- Farcit:
- 250 g de formatge fetta
- sal
- fulles d'alfàbrega fresca al gust
Elaboració:
- La preparació de la pasta fresca la podeu trobar clickant aquí.
- Per preparar el farcit:
- Esmicoleu el formatge fetta i aixafeu-lo amb una forquilla.
- Piqueu les fulles d'alfàbrega ben petites i afegiu-les al formatge. Rectifiqueu de sal.
- Treballeu-ho amb la forquilla fins que quedi tot ben barrejat.
- Un cop tingueu la pasta fresca feta, estireu-la i talleu-la a discs d'uns 6 cm de diàmetre.
- Sobre cada disc, poseu una miqueta del farcit (jo vaig posar una boleta de la mida d'una ametlla gran).
- Pinteu les vores del disc amb aigua i plegueu el disc sobre si mateix i tapant el farcit. Pressioneu bé les vores per segellar-les i evitar que s'escapi el farcit quan bulliu la pasta. També podeu segellar-les pressionant suaument amb una forquilla.
- Coeu la pasta en aigua salada durant uns 10-12 minuts. El temps depèn del gruix de la pasta i de la mida dels discs.
- Podeu acompanyar aquesta pasta amb la salsa que trobareu en aquesta recepta. És de tomàquet i alfàbrega.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada