Aquesta recepta està especialment indicada pels més llaminers!
Ingredients (amb aquestes quantitats surten uns 30 muffins que són moltíssims. Jo sempre faig tota aquesta massa i només en coc la meitat, l'altra la congelo! També veureu que les quantitats estan expressades en tasses (que equivalen a uns 200 ml de volum):
- 3 platans pelats i tallats a rodanxes
- 3 tasses de farina
- 1 tassa de cacau amarg (no recomano Nesquick, ni Colacao, etc)
- 1,5 tasses de sucre
- 3/4 de tassa de mantega
- 1 tassa de llet
- 1 sobre de llevadura química o gasificant per rebosteria
- 4 ous
Elaboració:
- Aixafeu els platans amb una forquilla. No cal que els deixeu fets puré perquè, personalment, crec que és més bo anar trobant trossets de platan quan et menges el muffin.
- En un bol, bateu els ous, la llet, i la mantega. Després afegiu-hi el sucre i torneu a batre-ho bé.
- En un altre bol, barregeu la farina, la llevadura i el cacau i després aneu-ho tamisant sobre la barreja anterior.
- Finalment incorporeu-hi els trossets de platan i remeneu-ho bé amb una cullera de fusta o una espàtula de silicona.
- Ompliu els motlles de muffin amb aquesta mescla fins a la meitat o una mica més de la seva capacitat.
- Coeu-los al forn preescalfat a 180ºC durant uns 20-25 minuts.
Ideals per l'operació bikini, hehehe!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada