Aquí teniu els meus primers bretzels. Hi vaig afegir una miqueta de sèsam i llavors de rosella. Ideals per picar entre hores!
Ingredients:
- 400 g de farina de força (al Mercadona en trobareu)
- 1 sobret de llevat sec o l'equivalent en llevat fresc
- 200 ml d'aigua tèbia
- 2 culleradetes de sal
- 3 cullerades d'oli
- 2 cullerades de sèsam torrat
- 2 cullerades de llavors de rosella
- 1 ou batut
Elaboració:
- Barrejar la farina, el llevat, la sal, el sèsam i les llavors de rosella, és a dir, tots els ingredients secs.
- Anar abocant l'aigua tèbia tot remenant amb una cullera de fusta. Després abocar-hi l'oli.
- Amassar-ho fins que quedi una massa que no s'enganxi i que sigui ferma però elàstica.
- Formar una bola amb la massa i posar-la en un bol.Tapar-ho amb un drap de cotó ben net i deixar-ho reposar en un lloc càlid fins que hagi doblat el seu volum.
- Estirar la massa amb un corró fins que quedi d'un gruix d'1cm aproximadament.
- Tallar a tires la massa i formar "xurros" amb cada tira.
- Donar forma als bretzels.
- Pintar-los amb ou batut.
- Coure'ls al forn preescalfat a 200ºC durant uns 20 minuts o fins que estiguin dauradets i cruixents.
Noia, estàs actualitzant tot el que no has actualitzat en dos mesos xD Però ja m'està bé, perquè poses coses boníssimes! =D Això sempre he volgut probar de fer-ho, però mai m'havia posat... =P Ara que tinc la recepta aviam si trobo la tarda ideal ^^
ResponEliminaEn fi, segueix penjant coses així de bones! Que els llaminers t'ho agraïm, encara que no tinguem molt de temps per fer-ne... =P
Un petó!
Aida