Ingredients (2 persones):
- 2 talls de salmó fresc ben macos i polits
- 2 patates mitjanes
- 1 ceba grossa
- sal
- oli
- espècies al gust: orenga, estragó, pebre negre, romaní
Elaboració:
- Renteu i peleu les patates i la ceba. Talleu-les a rodanxes primetes. Si teniu mandolina, ara és el moment de treure-li partit!!!
- Unteu una safata de forn amb oli d'oliva i aneu disposant les rodanxes de patata de forma més o menys ordenada. Feu una segona capa amb els anells de ceba.
- Tapeu la safata amb paper de plata i poseu-la a coure al forn preescalfat a 200ºC durant uns 15 minuts. El temps depèn una mica de cada forn, ja ho sabeu. Quan veieu que la patata i la ceba estan toves, treieu la safata del forn.
- Mentre es couen la patata i la ceba podeu anar preparant el salmó. Feu una barreja amb les espècies que vulgueu i poseu-la en un plat fondo.Saleu el salmó i arrebosseu-lo amb les espècies.
- Poseu el salmó sobre la patata i la ceba i coeu-ho tot junt i destapat al forn durant uns 10 minuts més.
- Serviu-ho de seguida.
- Podeu acompanyar aquest plat amb un saltejat de verdures o amb cols de Brusel·les arrebossades (recepta aquí) com veieu a la foto.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada